Tekenen

Wij kunnen uw digitale tekenwerk verzorgen, of dit nu zakelijk is of privé. Wij werken voornamelijk met AutoCAD, maar ook met SolidWorks.

AutoCAD

 • Het verzorgen van tekenwerk op het gebied van werktuigbouw, civiel, bouw en elektrotechniek
  Eén van de belangrijkste werkzaamheden van het tekenbureau is het verzorgen van inspectietekeningen voor (lagere en hogere) overheden en voor (onder)aannemers. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van werktuigbouw (staal en mechanisch), civiel technisch en elektrotechniek.
  .
 • Digitaliseren van tekeningen en / of bestaande digitale tekeningen aanpassen
  U kunt een beroep op ons doen wanneer u handmatig gemaakte tekeningen of tekeningen waarvan u geen digitaal bestand (meer) heeft wilt laten digitaliseren, ongeacht van welke aard deze tekeningen zijn. Ook wijzigingen die aangebracht moeten worden op bestaande tekeningen kunnen wij voor u verzorgen.
  .
 • Op locatie inmeten en digitaliseren van objecten
  Het is mogelijk om ons op locatie gegevens te laten verzamelen (o.a. inmeten) om hiermee de benodigde tekeningen te maken.

Wij kunnen opdracht aannemen van bijna alle bedrijven die een deel van hun tekenwerk willen uitbesteden, bijvoorbeeld bij (tijdelijke) capaciteitsproblemen of voor bedrijven die geen eigen tekenkamer hebben. Ook bedrijven die sporadisch tekeningen nodig hebben kunnen bij ons terecht.

Wij nemen ook werk aan van particulieren. Wilt u bijvoorbeeld de bouwtekeningen van een verbouwing laten digitaliseren? Wij kunnen dit voor u doen.

Staat hier niet bij wat u zoekt? Vraag dan naar de mogelijkheden.
Bij Heida-Kause vof is bijna alles mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s